Uw tuin in groene handen

Uw Hovenier voor al uw tuinprojecten

U wilt graag genieten van uw tuin, die echter wel een verandering kan gebruiken. U weet wat u wilt: een nieuw terras, een nieuw gazon of een compleet nieuwe tuin. U kunt dit met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Een mooie tuin of groenvoorziening vraagt regelmatig om onderhoud. Vakkundig onderhoud voorkomt problemen en een goed verzorgde tuin is een meerwaarde voor uw pand. Door goed onderhoud haalt u het volledige rendement uit uw tuin! En met een onderhoudscontract wordt dit volledig voor u geregeld. 

Wij ontwerpen een tuin die bij u past. De vormgeving van een door ons ontworpen tuin is strak, eenvoudig, modern en vooral verrassend. Belangrijk is dat de tuin een plek moet krijgen in de huidige omgeving van de tuin. 

Bekijk onze uitgebreide dienstverlening hier

Onze Diensten

Wij verzorgen alles in en om uw tuin. Beginnend bij het ontwerp, toe aan een nieuwe tuin? Wij denken graag met u mee.
Ook de aanleg van uw gloednieuwe tuin nemen wij voor onze rekening. Straten, platen, inzaaien of speciale wensen? Alles is mogelijk.
Onderhoud is essentieel voor het behoud van een gezonde en mooie tuin. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Een vrijblijvende afspraak maken?

Bij ons heeft u altijd de mogelijkheid om vrijblijvend een afspraak te maken! Wij komen dan graag bij u langs!

Over ons

Wij zijn een hoveniersbedrijf met kwaliteit, vakmanschap en persoonlijk contact hoog in het vaandel. Uw wensen staan altijd centraal. Op die manier krijgt u de tuin die u wilt, met een beetje hulp van ons. Een tuin is een rijk bezit en het visitekaartje van uw woning. In uw tuin kunt u genieten van geuren en kleuren waardoor u kunt onthaasten. Heerlijk uitrusten in de zon, samen eten met vrienden en de vogels horen fluiten. U heeft tuinideeën, maar roept graag de hulp in van een ervaren tuinman? Dan bent u bij onze hoveniers aan het juiste adres.