Uw tuin in groene handen

Onze dienstverlening

Waarmee mogen wij u van dienst zijn?

Bij Hoveniersbedrijf Mark Van der Westen bent u altijd verzekerd van een gecertificeerde Hovenier die zijn vak verstaat. Wij leveren een grote diversiteit aan mogelijkheden voor uw tuin. Van ontwerp tot aanleg en van najaarsonderhoud tot aan onderhoudscontracten. Zo bent u bij ons altijd aan het juiste adres voor uw tuinklus. 

Een vrijblijvende afspraak maken?

Bij ons heeft u altijd de mogelijkheid om vrijblijvend een afspraak te maken! Wij komen dan graag bij u langs!

Over ons

Hoveniersbedrijf Mark van der Westen is een hoveniersbedrijf met kwaliteit, vakmanschap en persoonlijk contact hoog in het vaandel. Uw wensen staan altijd centraal. Op die manier krijgt u de tuin die u wilt, met een beetje hulp van ons. Een tuin is een rijk bezit en het visitekaartje van uw woning. In uw tuin kunt u genieten van geuren en kleuren waardoor u kunt onthaasten. Heerlijk uitrusten in de zon, samen eten met vrienden en de vogels horen fluiten. U heeft tuinideeën, maar roept graag de hulp in van een ervaren tuinman? Dan bent u bij Mark van der Westen aan het juiste adres.

U wilt graag genieten van uw tuin. Die echter wel een verandering kan gebruiken, u weet wat u wilt: Een nieuw terras een nieuw gazon of een compleet nieuwe tuin. Uw besteed dit met een gerust hart uit aan Mark Van der Westen. 

 

De tuin aanpakken is een hele klus! U kunt dit voor uzelf een stuk makkelijker maken door het uit te besteden aan Mark Van der Westen Hoveniers. Wij zijn een gecertificeerd Hovenier die graag voor u aan de slag gaat om uw droomtuin te realiseren. 

 

Een mooie tuin of een groenvoorziening vraag regelmatig om onderhoud. Vakkundig onderhoud voorkomt probleem en zorgt er voor dat u langer kunt genieten van uw tuin! Daarnaast is een goed verzorgde tuin een echte meerwaarde voor uw pand. 

Met het onderhoudscontract van Hoveniersbedrijf Mark Van der Westen bent u er zeker van dat u uw tuin jarenlang in topconditie houdt, zonder hier zelf naar om te hoeven kijken. Voor een vast bedrag per jaar staat uw tuin onder voortdurende controle van een ervaren Hovenier. 

Wij ontwerpen een tuin die bij u past. De vormgeving van een door ons ontworpen tuin is strak, eenvoudig, modern en vooral verrassend. Belangrijk is dat de moderne tuin een plek is waar u kunt genieten en in kunt leven. U moet met een goed doordacht ontwerp jarenlang van uw tuin kunnen genieten! Het moet een tuin zijn die past bij u, uw woning, uw wensen en de omgeving. Om tot dat eindbeeld te komen besteden wij veel tijd en aandacht aan de oriëntatie van uw project. Zo weten wij exact wat uw wensen zijn, en hoe wij uw droomtuin kunnen realiseren. Het proeven van de sfeer, het opnemen van uw wensen en het in kaart brengen van de omgeving zijn belangrijke onderdelen tijdens de oriëntatie. graag komen we bij u langs om een indruk te geven van alle mogelijkheden van uw tuin. Uiteraard is een kennismaking altijd vrijblijvend en volledig kosteloos! Wel zo prettig. 

 

Elke tuin verdient een doordacht plan het moet een tuin zijn waar u zich op uw gemak voelt. Daarnaast moet het de ideale leefruimte rondom uw woning zijn. 

Is uw tuin wel aan een flinke opruimbeurt toe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het opruimen van de tuin is vaak een eerste stap naar een nieuwe of verbeterde tuin. Even stevig snoeien en ”puin ruimen” Zo krijgt u weer overzicht in uw tuin en kunt u de mogelijkheden bekijken om de tuin aan te passen. Als dit na het opruimen nog nodig is natuurlijk. 


Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud aan uw tuin, maar ook een flinke opknapbeurt. 

Ook voor het aanleggen van diverse soorten (sier) bestrating bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en nemen indien gewenst alle werkzaamheden voor u uit handen. Zo bent u altijd verzekerd van optimaal resultaat door onze vakmensen! 

 

Wilt u uw huidige bestrating behouden. maar heeft deze onderhoud nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen de huidige bestrating ophogen als deze is verzakt en onderhoud aan uw verhardingen verzorgen.